.

.

Halat Ayar Tokası, Kaymaz Toka, Ayarlanabilir Toksik Olmayan Uygun Kulak Bandı Tokası, İpli Yuvarlak Elastik Bant için(Siyah)

Halat Ayar Tokası, Kaymaz Toka, Ayarlanabilir Toksik Olmayan Uygun Kulak Bandı Tokası, İpli Yuvarlak Elastik Bant için(Siyah)

₺ 28.47

Stokta
Mağazada

İpli, yuvarlak elastik bant, dikiş aksesuarları vb.Için kullanılan çok fonksiyonlu halat tokası.Bu kaymaz toka, uzun süre kulağa ağız kapağı takmanın ağrısını ve basıncını azaltabilir.Çevre dostu silikon malzeme toksik değildir ve rahattır.Yüz kapak hattının uzunluğu, çocuklar için uygun olacak şekilde bu toka ile kolayca ayarlanabilir.Profesyonel yüz kapağı yapma aksesuarları, farklı sızdırmazlık ihtiyacını kolayca karşılayabilir ve sizin için çok kolaylık sağlayabilir.Özellik : 1. İpli, yuvarlak elastik bant, dikiş aksesuarları vb.Için kullanılan çok fonksiyonlu halat tokası.2. Yüz kapak hattının uzunluğu, çocuklara uyacak şekilde bu toka ile kolayca ayarlanabilir3. Çevre dostu silikon malzeme toksik değildir ve giyilmesi rahattır4. Bu kaymaz toka, uzun süre kulağa ağız kapağı takmanın ağrısını ve basıncını azaltabilir5. Profesyonel yüz kapak yapma aksesuarları kolayca farklı gerginlik ihtiyacını karşılamak ve sizin için çok kolaylık getirmekspec : Adı : Ayar buckle Specification : 400 x Ayar buckle Material : Silicone Optional Stil : Siyah, White Size : Yaklaşık. 10mm / 0.4 inç, yaklaşık. 4mm / 0.2 inç, yaklaşık. 2mm / 0.1 inç Paket Listesi : 400 x Ayar Tokası.

Karakterislikler teklif

400 x Adjustment buckle :
Material:
Silicone
Optional Style:
Black, White
Size:
Approx. 10mm / 0.4in, approx. 4mm / 0.2in, approx. 2mm / 0.1in

Alıcılar da seçin