.

.

Tutucu Apple AirTag Kılıf ile Uyumlu, AirTag köpek tasması Sırt Çantası, Pet Hava Etiketi Kapak Anti-Kayıp (Beyaz / Siyah)

Tutucu Apple AirTag Kılıf ile Uyumlu, AirTag köpek tasması Sırt Çantası, Pet Hava Etiketi Kapak Anti-Kayıp (Beyaz / Siyah)

₺ 18.87

Stokta
Mağazada

Air Tag için kılıf : Bu son kılıf ve tasarım Air Tag 2021 ile uyumludur ve mükemmel uyum sağlar.En küçük hacimde maksimum günlük aşınma koruması sağlamaya odaklanıyoruz.Yüksek Kaliteli Malzeme : Koruyucu kapak yumuşak silikondan yapılmıştır, ter geçirmez, çizilmeye karşı dayanıklıdır ve yıkanabilir.Çok Pratik : En sevdiğiniz kişinin yakasına koyabilirsiniz pet.In günlük yaşam, evcil hayvanlarınızı alışverişe, plaja, dağ kampına, seyahate vb.Götürün. artık evcil hayvanınızı kaybetme konusunda endişelenmenize gerek yok.Tam Koruma : Kabuk darbe direnci, kırılma direnci ve toz fonksiyonlarına sahiptir resistance.In ek olarak, yıkanabilir performans tekrarlanan temizlik sağlar ve her zaman yeni bir durumda tutar.Alacaksınız : 2 koruyucu filmli Hava Etiketi için 2 silikon kılıf.Air Tag 2021 ile Uyumlu Silikon Koruyucu Kılıf. Özellikler : Renk : Mavi /Kırmızı /Beyaz / Siyah.Malzeme : Yüksek kaliteli silikon malzemeler.lbs Function : Çizilme Direnci, Parmak izi Direnci, Düşme Direnci.Hava yastığı çantasını çantanızın omuz askısına koyabilirsiniz.Tabii ki evcil hayvanlar için hava etiketi kılıfları olarak kullanabilirsiniz.ayrıca çocuk okul çantasına vb. konabilir.Bu silikon kılıf hava yastıkları ile uyumludur, böylece cihazınızı koruyabilir.küçük boyutu, kolay carry.In Evcil Hayvanınızı Alışverişe Götürdüğünüzde, Sahilde Oynarken, Dağ Kampında, Seyahat Ederken Vb.Günlük Hayatınız. Artık Evcil Hayvanını Kaybetme Konusunda Endişelenmene Gerek Yok.Ne alacaksınız : . Air Tag ile uyumlu 2x Silikon Kılıflar (Air Tag dahil değildir). 2x Ekran Koruyucu.Not : . 1. Manuel ölçüm olduğundan, lütfen 0.05-0.1 inç ölçüm sapmasına izin verin. 2. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.Teşekkürler!.Köpeğinizi dışarı çıkaracağınız zaman, bunun için bir Air Tag koruyucu kapak takmak en iyisidir.Bu nedenle, ihmaliniz konusunda endişelenmenize gerek yok ve köpeğinizi bulamamanız konusunda endişelenmenize gerek yok.Air Tag için Tec Mad koruyucu kılıf (2021) silikondan yapılmıştır material.It yumuşak bir dokuya ve dayanıklılığa sahiptir plasticity.It düşmeye, sürtünmeye, lekelere karşı koyabilir ve yıkanabilir water.It bir köpek tasması üzerinde giymek çok uygundur ve köpeğe zarar vermez.Bu nedenle köpeğinizle keyifli bir hafta sonu geçirebilirsiniz.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin