.

.

Ahşap masa düzenleyici, çok Fonksiyonlu DIY kalemlik saklama kutusu Masaüstü Sabit Depolama Raf için Ev, Ofis ve Okul (B11 Siyah)

Ahşap masa düzenleyici, çok Fonksiyonlu DIY kalemlik saklama kutusu Masaüstü Sabit Depolama Raf için Ev, Ofis ve Okul (B11 Siyah)

₺ 44.97

Stokta
Mağazada

Stable Kararlı ve Sağlam : Çevre dostu ahşap tahta malzemelerden yapılmış, sağlam yapı, güvenli ve toksik olmayan.her parçayı sıkıca bağlayan sabitleme için bir vida torbası ile birlikte gelir, ekstra alet gerekmez, sizin için en iyi ve en güvenli depolama seçeneğidir. Assemble Montajı Kolay : Bu Masaüstü düzenleyici Kendiniz monte edilmelidir, masaüstü düzenleyiciyi monte ettiğinizde sevinç dolu.Talimatlara göre kurulum çok basittir, Tek bir kişi 15 dakika içinde kolayca monte edebilir.Anında göz alıcı bir durağanlığa dönüştürün. Capacity Ultra-Kapasite : masa düzenleyici önlemler 21x15x25. 5 cm / 8.27" x 5.91" x 10.04", 12 bölmeleri ve bir çekmece vardır, makas tutabilir, kalemler, boya kalemleri, kalemler, işaretleyiciler, işaretleyiciler veya küçük öğeleri tutun, gibi klipler, lastik bantlar, pimleri ve daha daha fazla. Applications Geniş Uygulamalar : Bu çok yönlü depolama caddy, oturma odasında, ev ofisinde, mutfakta, yatak odasında görüntülemek ve kullanmak için mükemmeldir.Bir organize ve kolay ihtiyacınız ne olursa olsun Araç, Gereç, klima kumanda,kozmetik, biçim ulaşmak için, bu ajanda mükemmel. ✔ Risksiz Satın Alma : Okul sınıfındaki veya öğretmen masasındaki öğretmenler, öğrenciler, gençler ve çocuklar için idealdir.Ürünlerimizle ilgili herhangi bir sorun varsa, lütfen çekinmeden E-posta yoluyla bizimle iletişime geçin ve sorunu en kısa sürede çözeceğiz.Özellikler : ✔ Kalemler, kalemler, boya kalemleri, vurgulayıcılar, yapışkan notlar vb.İçin çoklu küçük bölmeler. ✔ Hızlı ve kolay ev montajı, kendi masaüstü düzenleyicinizi yapın ve DIY eğlencesinin tadını çıkarın. Desktop Masaüstü organizasyonu için ideal, karışıklık masanıza elveda deyin, ev ofisi için en iyi seçim, size düzenli bir ortam sağlayın. Meslektaşınız veya arkadaşlarınız için iyi bir hediye . Özellikler : Malzeme : Çevre Dostu Ahşap Tahta Renk : Siyah, Kiraz Rengi, Beyaz Akçaağaç Boyutu : 21x15x25. 5 cm/ 8.27" x 5.91" x 10.04 " Amaçlar : Ev, Ofis ve Okul Paket İçeriği : 1 x DIY Masaüstü Organizatör 1 x Talimatları 1 × Cep telefonu tutucu Bir çanta vidalar ve Bir tornavida Uyarı : 1. Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçü farkına izin verin. 2.Işık ve ekran ayarı farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir. 3. Ahşabın yüzeyi hafifçe kırılırsa, kurulumu etkilemez ve use.It bu normal.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin