.

.

Çocuklar U - Şekilli Diş Fırçası, Bebek Eğitim Diş Fırçası, Gıda Sınıfı Yumuşak Silikon Fırça Kafası, Bebekler ve Çocuklar için

Çocuklar U - Şekilli Diş Fırçası, Bebek Eğitim Diş Fırçası, Gıda Sınıfı Yumuşak Silikon Fırça Kafası, Bebekler ve Çocuklar için

₺ 83.10

Stokta
Mağazada

Design Özel U-Şekilli Tasarım : Geleneksel diş fırçasından farklı olarak, Çocuk Diş Fırçalarımız dişlere daha iyi uyacak şekilde benzersiz bir U-şekilli fırça kafası tasarımı kullanır.U-şekilli tasarım, daha uygun ağız, böylece bebek kabul edebilir.Bebek oynarken dişlerini fırçalayabilir. Cleansing 360 Temizleme Yöntemi : Tüm Yuvarlak Çocuk U Şekli Diş Fırçası U şeklindeki fırça kafasıyla, çocuğunuzun dişinde kaçırılmış bir nokta varsa endişelenmeden bir dişin etrafını temizleyebilir!Çocuklar için U Şeklinde Diş Fırçası. ✔ Sevimli Çocuk Diş Fırçaları : U-şekilli tasarım, Ergonomik Şekil ve Boyut, küçük çocukların ve çocukların ağzına iyi uyuyor, her yöne diş temizliği için yardımcı oluyor.Güzel şekil, çocuklar buna bayılacak, bu da dişlerini dikkatli bir şekilde fırçalamayı sevme olasılığını artırabilir ve iyi bir alışkanlık geliştirmelerine yardımcı olabilir.Ayrıca hediyeler için mükemmel, özellikle Başbakan, Aile, Noel ve Şükran günü. Use Kullanımı ve Taşıması Kolay ve Eğlenceli : Çocuklar için U Şeklinde Diş Fırçası Gerçekten eğlenceli bir diş fırçası!küçük ve sevimli karikatür U şekli tasarımı, çocukların ilgisini çeker ve fırçalamayla eğlenir.günlük ve seyahat kullanımı için mükemmeldir. Baby Bebeğin Fırçalamayı Sevmesini Sağlayın : Çocuklar için U Şeklinde Diş Fırçası kullanımı kolaydır.Diş macununu sıkın ve dişlerinizi temizlemek için ağzınıza sallayın.Fırça kafası her açıdan temizlenebilir, böylece diş fırçalama basit bir şey haline gelir.Özellikler : 2-6 yaşında, 98 uzun 6-12 yaş, bebeğin ilk dişi Anne Başlat ürün dereceli silika jel,yüksek-kalite "geçirgenlik" yüksek geçirgenliği gıda yumuşak kauçuk fırça Başlığı,akıllı diş temizliği, daha güvenli ve daha emin kullanım şeklinde U onayladı-iyi bir ağız hijyeni alışkanlıklarını geliştirmek için çocuklarına rehberlik gerek 103mm uzun Uygulanabilir insanlar : 2-12 yaş bebek Raf Ömrü : 5 yıl Renk : pembe, yeşil, sarı malzeme : gıda sınıfı silis jel +pp İşlevi : bpa kaynak kontrol ürünleri içermiyor, malzemeleri geri dönüşüm için, sadece bebeğin sağlığı için reddediyor.Rahat tutamak, kıvrımlar ve dönüşler-dişlerinizi bir turda fırçalayabilirsiniz Kullanımı : Günde iki kez fırçalayın, diş fırçasını her 1-2 ayda bir değiştirmeniz önerilir Yorumlar : 1. Manuel ölçüm toleransı 2-5g olduğunu. senin yerine sakıncası lütfen. 2. Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Sana çok minnettarım!Paket içerir : 1x U-şekilli çocuk diş fırçası.

Karakterislikler teklif

2-6 years old, 98mm long :
6-12 years old, 103mm long :
Applicable people:
2-12 years old baby
Shelf life:
5 years
Color:
pink,green,yellow
Ingredients:
food grade silica gel +pp
Function:
start from the baby's first tooth
Mothers need to guide their children to develop good oral hygiene habits :
The product adopts U-shaped soft rubber brush head, smart teeth cleaning, safer and more assured :
The use of high-permeability food-grade silica gel, high-quality permeability, does not contain bpa source control products, refuses to recycle materials, only for the health of the baby. :
Comfortable handle, twists and turns-you can brush your teeth in one turn :
Usage:
Brush twice a day, it is recommended to replace the toothbrush every 1-2 months
Comments:
1. Manual measurement tolerance is 2-5g. Please don't mind your substitutes. :
2. Due to the difference between different monitors, the image may not reflect the actual color of the item. I'm very much obliged to you! :
The package includes:
1x U-shaped children's toothbrush :

Alıcılar da seçin