.

.

wgo 10.2-inç Selfie halka ışık ile ayarlanabilir Tripod cep telefon tutucu Bluetooth uzaktan deklanşör için Canlı Video makyaj

wgo 10.2-inç Selfie halka ışık ile ayarlanabilir Tripod cep telefon tutucu Bluetooth uzaktan deklanşör için Canlı Video makyaj

₺ 275.73

Stokta
Mağazada

★[Ayarlanabilir ve kararlı tripod] - Gerektiği gibi herhangi bir yüksekliğe ayarlanabilir, masanın üzerinde duracak kadar kısa ve boyunuza uyacak kadar yüksek olabilir. ★[Kolay kullanım] - Kolayca açmak/kapatmak, aydınlatma modunu değiştirmek ve parlaklık seviyesini ayarlamak için güç kablosumuzdaki dört düğmeyi kullanın. ★[Bluetooth uzaktan kumanda] - Bir Bluetooth uzaktan kumanda ile donatılmıştır, böylece selfie çekmeye başlamak için telefonunuza dokunmanıza bile gerek kalmaz. ★[Sınırsız aydınlatma açısı] - Eğebilen ve döndürebilen kullanışlı bir tutamak ile donatılmıştır; dikey veya yatay selection.It halka ışığını gerçek zamanlı akış, video görüşmeleri, uzanma, özçekimler vb.İçin çok uygun olan herhangi bir açıya kolayca yansıtmanızı sağlar. ★[USB Powered Makyaj halka ışık] - Selfie ışığı USB güç kaynağını destekler, pil içermez, çoğu cihaz için uygundur : mobil güç, USB şarj cihazı, vb. (Tedarik kapsamına dahil değildir).Fotoğraf çekerken gölgelenme önemli bir rol oynar!Profesyonel bir fotoğrafçı olarak güzel fotoğraflar / videolar çekmek ister misiniz?Fotoğraflarınızın / videolarınızın kusursuz görünmesini ister misiniz?Şimdi tek yapmanız gereken kendiniz için doğru halka ışığını seçmek .Kısılabilir halka ışığımız size mükemmel bir aydınlatma sağlayabilir ve yüzünüzde istenmeyen gölgeler kalmaz.Bu büyük hedefe ulaşmanıza yardımcı olacağız!★ şartname : - Lamba çapı : 26 cm / 10.2 in-Güç kaynağı modu : USB-ışık kaynağı türü : beyaz ışık, sıcak beyaz, sıcak ışık-Parlaklık ayarı : tel kontrolü karartma★ Not : ışığı dizüstü bilgisayarın USB portuna bağlamanız önerilmez (özellikle diğer USB limanlar da işgal edildi).Yetersiz güç nedeniyle, halka ışığı düzgün çalışmayabilir.★ Mükemmel Hizmet : - Ürünün herhangi bir kalite sorunu varsa %100 Para İadesi veya Değişimi sunuyoruz, güvenle satın alabilirsiniz.- 24 saat çevrimiçi müşteri hizmeti sunuyoruz, herhangi bir sorunuz varsa lütfen bize mesaj atmaktan çekinmeyin.İyi iletişim için teşekkürler!- Biz 24 saat içinde gemi söz veriyorum, ve teslim süresi 7-20 iş günü.

Karakterislikler teklif

- Lamp diameter:
26cm/10.2in
- Power supply mode:
USB
- Light source type:
white light, warm white, warm light
- Brightness adjustment:
wire control dimming
★ Note:
It is not recommended to connect the light to the USB port of the laptop (especially when other USB ports are also occupied). Due to insufficient power, the ring light may not work properly.
★ Excellent Service:
- We offer 100% Money Back or Exchange if the product has any quality issues, you can buy with confidence. :
- We offer 24 hours online customer service, please feel free to message us if you have any questions. Thanks for good communication! :
- We promises to ship within 24 hours, and the delivery time is 7-20 working days. :

Alıcılar da seçin