.

.

Wansan Tırnak Sticker Vinil Şablonlar Tırnak Taşlar Degrade Sanat Çıkartmalar Set, tırnak Sanat Çıkartmalar 1 Levha(14 adet)

Wansan Tırnak Sticker Vinil Şablonlar Tırnak Taşlar Degrade Sanat Çıkartmalar Set, tırnak Sanat Çıkartmalar 1 Levha(14 adet)

₺ 264.00

Stokta
Mağazada

Miktar : 1 yaprak 14.5*7.5 cm renkli ve güzel DIY tırnak sanat çıkartmaları(14 adet).Bu sevimli etiket, tırnaklarınızın zarif ve özel görünmesini sağlar.Tırnaklarınızı renkli ve güzel hale getirmek için değişken desen tasarımı.Ayrıca cep telefonu Kılıfınızı, davetiyenizi, vücut sanatınızı vb.Süslemek için de kullanabilirsiniz.Güvenli Malzeme : Tırnak çıkartmaları toksik olmayan çevre dostu malzemelerden yapılmıştır.Herhangi bir cilde zarar vermez ve güvenle kullanabilirsiniz.Kendinden yapışkanlı etiket, tırnakları süslemek için kolay ve kullanışlı olmalıdır.Durumlar : Kadın arkadaşlarınız, anneniz, eşiniz için en iyi hediye.Tırnak çıkartmaları tırnaklarınızı ve ayak tırnaklarınızı süslemek için mükemmeldir.Ev kullanımı ve tırnak salonu için mükemmeldir.Hem profesyonel tırnak uzmanı hem de tırnak sanat öğrenen Talimatları için idealdir.Nasıl kullanılır : 1 : Etiket yüzeyindeki şeffaf plastik koruyucu filmi soyun. 2. Etiketi koruyucu yüzeyden çıkarın. 3. Kendi bedeninizi seçmek için tırnak bedeninizi karşılaştırın. 4. Tırnağın kökü boyunca yavaşça ortadan yanlara doğru yapıştırın. 5.Tırnağın kenarı boyunca fazla etiketi çıkarmak için bir tırnak törpüsü kullanın.EN İYİ müşteri HİZMETİ-Malları aldıktan sonra memnun değilseniz veya hasar görmediyseniz, %100 para iade garantisi veya ücretsiz değiştirme sağlayacağız.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen e-postamız aracılığıyla istediğiniz zaman bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Sorunu çözmenize yardımcı olmaktan ve mağazamızda keyifli bir alışveriş deneyimine sahip olduğunuzdan emin olmaktan mutluluk duyuyoruz.Marka : Wansan Öğe Türü : Tırnak Sticker Paket dahil : 1 yaprak nail art sticker Adımları kullanarak : 1. Tasarımı seçin ve soyun. 2. Yavaşça birkaç kez tırnak üzerinde bir tasarım ya da tırnak ucu ovmak yerleştirin. 3. En iyi sonuç için üst kat uygulayın.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin