.

.

[4 ADET] Kılıf için Firetv Uzaktan, Firestick Uzaktan Kapak, silikon Kapak Kılıf için TV Firestick 4 K / TV 2nd Gen (3rd Gen)

[4 ADET] Kılıf için Firetv Uzaktan, Firestick Uzaktan Kapak, silikon Kapak Kılıf için TV Firestick 4 K / TV 2nd Gen (3rd Gen)

₺ 120.90

Stokta
Mağazada

【%100 Uyuyor】Fire TV Stick (2.Nesil), Fire TV Stick 4 K, Fire TV Cube ve Fire TV (3. Nesil, Kolye Tasarımı) için özel olarak tasarlanmıştır.İpuçları : Lütfen satın almadan önce firestick modelinizle karşılaştırın veya karşılaştırın. 【Tam Vücut Koruması】 Evcil hayvanlarınıza, çocuklarınıza ve ailelerinize zararsız, yüksek kaliteli ve çevre dostu silikon malzeme.Çocuğun arka kapağı açmasını önleyin ve maksimum koruma sağlar, kaymaz, toz geçirmez, darbeye dayanıklı ve yıkanabilir. 【Özel Kesim】 Hassas delik geniş açık, tüm bağlantı noktalarına, düğmelere ve işlevlere tam erişim sağlar.İnsanlaşmış doku tasarımı, uzaktan kumandanızı kaymaya ve kaymaya karşı korur.Parmak izi bırakmayan hızlı ısı dağılımı ve anti-toz. 【Bulması Kolay / Parlayan】Set başına 4 farklı renk ile donatılmıştır.birlikte karıştırılmış birden fazla uzaktan kumandanız olduğunda, Hızlı bir şekilde tanımlama yeteneği, bu da size çok zaman kazandırır.Karanlıkta parlayan parlak renklere sahip parlayan yeşil ve parlayan mavi, Uzaktan kumandanızı geceleri hızlı bir şekilde bulmanızı sağlar.Artık uzaktan kumandanızı kaybetme konusunda endişelenmeyin. 【Güvenilir Satış sonrası servis】 TOLUOHU 3 paket uzaktan kapağımızı satın alırsanız, güvenilir müşteri hizmetleri ve güvenilir garanti alırsınız.eğer herhangi bir sorun varsa e-posta yoluyla doğrudan bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.biz 24 saat içinde sizin için çözecektir.TV Firestick 4 K Uzaktan Kumandanızı korumak ve süslemek için hala bir şeyler mi arıyorsunuz ?Koruyucu Kılıfımız, bir saniyede kolayca bulmanızı sağlayan parlak ve eğlenceli bir renkle birlikte gelir.İle uyumlu : 1.Yangın TV çubuk Küp 2.Fire TV Çubuğu (2. Nesil ve 4 K) 3. Fire TV (3.Nesil, Kolye Tasarımı) Kompakt tasarıma sahip bu aydınlık uzaktan kumanda kapağı, uzaktan kumandanızı kaymaya, çatlamaya, çizilmeye karşı etkili bir şekilde koruyabilir, maksimum koruma sağlar.Neden Woocon Silikon Uzaktan Kapağı Seçmelisiniz? ♦ Parlak renkler, uzaktan kumandayı tanımlamak kolaydır. Buttons Tüm düğmelere, bağlantı noktalarına ve işlevlere tam erişim. ♦ Anti-kayma, Anti-toz, Anti-parmak izi, Anti-sonbahar, Darbeye Dayanıklı, Yıkanabilir. Back Arka kaymaz tasarıma sahiptir.Kazara düşmelere karşı korur ve uzaktan kumandaya kavrama ekler. ✔ Geceleri daha kolay bulmak için karanlıkta parlayın.Parlak yeşil / mavi parıltılı tasarıma sahip Fire TV Stick 4 K Uzaktan Kumanda Kılıfı, geceleri kolayca bulmanızı sağlar, bu da normal renkten daha kolay bulunur.Ürün Şunlardır : 1x Silikon Uzaktan Durumda Glow Mavi 1x Silikon Uzaktan Durumda Glow Yeşil 1x Silikon Uzaktan Durumda Kırmızı (Not : kırmızı ışık yaymaz) 1x Silikon Uzaktan Durumda Koyu mavi (Not : Koyu mavi ışık yaymaz) Sıcak Uyarı : Alexa Ses Uzaktan Dahil DEĞİLDİR.Woocon 30 günlük para iade garantisi ve 12 aylık değiştirme garantisi sağlar.Arızalı ürünler aldıysanız veya herhangi bir sorunla karşılaştıysanız, lütfen bize mesaj göndermekten çekinmeyin.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin