.

.

GRTD saç vaksı Nemlendirici Saç Modelleme Balmumu, Uzun Ömürlü Saç Bakım Kremi Erkekler ve Kadınlar için, Modern Saç Modelleri

GRTD saç vaksı Nemlendirici Saç Modelleme Balmumu, Uzun Ömürlü Saç Bakım Kremi Erkekler ve Kadınlar için, Modern Saç Modelleri

₺ 179.43

Stokta
Mağazada

1. Nemlendirici ve besleyici etkisi, bu bakım ve onarım hasarlı saç, hiçbir zarar veya yan etkisi. 2. Yüksek kaliteli malzemeden yapılmış, saç balmumu yumuşak bir dokuya, yağlı bir görünüme sahiptir, ancak yağlı değildir, uygulanması kolaydır. 3. Nemlendirmek, tanımlamak ve onarmak için her yaştan insan için uygundur. hair.It arkadaşınız, aileniz ve meslektaşınız için iyi bir hediye. 4. Güçlü tutma ve uzun süreli etki ile bu krem balmumu, özellikle kuru saçlar için uygun olan tüm saç tiplerinde harikalar yaratır. 5. Daha iyi etki için saçları uygulamadan önce uygun su kullanılabilir.Özellik : 2. Çok fonksiyonlu, el kremi, vücut nemlendirici krem için kullanılabilir.3. Nemlendirici saç, cilt ve aynı zamanda besleyici etkisi, hiçbir zarar veya yan etkisi.4. Hasar görmüş saçların bakımı ve onarımı, özellikle kuru saçlar için uygundur.5. Daha iyi etki için saçları uygulamadan önce uygun su kullanılabilir.Şartname : Öğe Türü : Saç vaksı Net İçerik : 42g Kullanımı : 1. Elin kalbine uygun miktarda saç balmumu alın, elin sıcaklığı yağ şekline eriyecek ve daha sonra saçları kavramak için elinizle saçın kafasına dokunacaktır .2. Saçlar daha önce perma yapılmışsa, saçları yarıya kadar kurutun (esas olarak saç kökü fön makinesidir) ve daha sonra saç modellemesine yardımcı olmak için saç balmumu kullanın.Saç perma veya kıvrıldıktan sonra da uygulanabilir.3. Kalan saç mumu, eli korumak için kullanılacak elde kalabilir, başlangıçta yağlı olabilir, ancak yavaş yavaş cilt tarafından emilebilir.- Başlangıçta saç balmumu kullanırken sorunsuz olmayabilir, ancak uygulama mükemmel hale getirir.Paket Listesi : .

Karakterislikler teklif

Item Type:
Hair WaxNet Content
Usage:
1. Take appropriate amount of hair wax in the heart of the hand, with the temperature of the hand to melt into oil shape, and then touches the head of the hair, with the hand to grasp hair . :
2. If hair has been permed before, blow hair to a half dry (mainly is the hair root blow-dry) and then use hair wax to help hair modeling. Also can apply after hair permed or curled. :
3. The remaining hair wax can stay in the hand to be used to protect hand, can be oily at beginning but gradually can be absorbed by the skin. :
- It may not smoothly when using the hair wax at the beginning, but practice makes perfect. :
Package List:

Alıcılar da seçin