.

.

XJWWW-URG 304 Çok Amaçlı Öğle Yemeği Kutusu, çift Katmanlı Kompakt Boyutu Ev Ofis Öğle Yemeği Kutusu, Çocuklar Yetişkinler için

XJWWW-URG 304 Çok Amaçlı Öğle Yemeği Kutusu, çift Katmanlı Kompakt Boyutu Ev Ofis Öğle Yemeği Kutusu, Çocuklar Yetişkinler için

₺ 712.59

Stokta
Mağazada

Öğle yemeği kutusu, yiyecek hazırlama, depolama, organizasyon ve execution.It paslanmaz çelikten imal edilmiştir ve stabilitesi ve korozyon direnci yaygın olarak kullanılan paslanmaz çelik sofra takımlarından daha iyidir.Tel çekme ve parlatma, zımpara tel çekme işlemi kullanarak, kolay temizlenebilir ve daha dayanıklı.Yetişkin ofise taşımak için ya da çocuklar için bir okul ya da üniversiteye götürmek için mükemmel.Şık tasarım profesyonel görünüyor ve yemeğinizi öğle yemeğine kadar sıcak tutuyor.Öğle yemeği kutusunun dış kısmı, içinde sıcak yiyecekler olsa bile her zaman serin hissedecektir.Mağazamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz, memnuniyetiniz bizim ebedi arayışımızdır.1100m1 1300m1 Size/ : 14.5*16 Ürün Adı : 304 kağıt öğle yemeği box Specification : 16*17.5 cm Material : 304 paslanmaz çelik + silikon ring Heat koruma süresi : süreli ısı preservation Application : çocuklar/öğrenciler/adults Useful ipuçları : öğle yemeği kutusu yıkadıktan Sonra, lütfen önce tekrar bir araya tüm parçaları koymadan önce kuruması 6-8 saat uzun.Soğuk gıda, dondurma/dondurma için tavsiye edilmez.HİÇBİR mikrodalga veya bulaşık makinesinde kullanılabilir.Birkaç şey yalıtımı etkileyecektir : (1).öğle yemeği kutusundaki e gıda miktarı ve gıdanın ısı kapasitesi.Gıda öğle yemeği kutusunun 3 / 4'ünden azsa, yalıtım kabiliyetini azaltabilir.(2).yemeğin orijinal sıcaklığı öğle yemeği kutusuna konur.İyi bir yalıtım sonucu sağlamak için yiyecekleri yeterince yüksek bir sıcaklığa ısıtmanızı öneririz.Mağazamıza hoşgeldiniz, bu dükkan yeni açıldı, dürüstlükle çalışıyor, sadece kredi kazanıyor ama para kazanmıyor, teşekkür ederim.

Karakterislikler teklif

1100m1/1300m1 :
Size:
14.5*16cm, 16*17.5cm
Material:
304 stainless steel + silicone ring
Heat preservation time:
6-8 hours long-lasting heat preservation
Application:
children/students/adults
Useful tips:
After washing the lunch box, please let it dry first before putting all the parts back together. :
It is NOT recommended for cold food, ice/ice cream. :
It CAN'T be used in microwave or dishwasher. :
A couple of things will affect the insulation:
(1). the amount of e food in the lunch box and the food's heat capacity. If the food is less than 3/4 of the lunch box, it may reduce the insulation capability. :
(2). the original temperature of the food put in the lunch box. We suggest heating the food to a temperature high enough in order to provide a good insulation result. :
Welcome to our shop, this shop is newly opened, operating with integrity, only earning credit but not making money, thank you. :

Alıcılar da seçin