.

.

Zerodıs Elektrikli Süpürge Temizleme Fırçası, Temizleme Fırçası Süpürme Robotu Temizleme Fırçası Banyo ve Mutfak için (Beyaz)

Zerodıs Elektrikli Süpürge Temizleme Fırçası, Temizleme Fırçası Süpürme Robotu Temizleme Fırçası Banyo ve Mutfak için (Beyaz)

₺ 155.10

Stokta
Mağazada

Mükemmel maç, bu temizleme fırçası değiştirme için uygun Xiaomi/ /Dreame süpürme robot.In elektrikli süpürgenin en iyi sonuçlarını elde etmek için 2-3 ayda bir değiştirilmesi önerilir.Robot elektrikli süpürgelerin temizleme verimliliğini artırmak günlük bakımın bir parçasıdır.Yüksek kaliteli ABS malzemelerden yapılmış, çevre dostu, aşınmaya dayanıklı ve kullanımda dayanıklı.Kolay kurulum ve değiştirme, kırık veya hasarlı olanı doğrudan değiştirebilir.Özellik : 1. Elektrikli süpürgenin en iyi sonuçlarını elde etmek için 2-3 ayda bir değiştirilmesi önerilir.2. Yüksek kaliteli ABS malzemelerden yapılmış, çevre dostu, aşınmaya dayanıklı ve kullanımda dayanıklı.3. Robot elektrikli süpürgelerin temizleme verimliliğini artırmak günlük bakımın bir parçasıdır.4. Kolay kurulum ve değiştirme, kırık veya hasarlı olanı doğrudan değiştirebilir.5. Mükemmel maç, bu temizleme fırçası değiştirme için uygun Xiaomi/ /Dreame süpürme robotu.Nasıl Kullanılır : Doğrudan kurulum.Şartname : Öğe Türü : Temizleme fırçasımalzeme : ABSColor : resimde gösterildiği gibiağırlık : Yaklaşık. 8g / 0.3 ozuygulama : Xiaomi Fit için Fit Dreame için Fit Paket Listesi : 1 x Temizleme fırçasınot : Monitörler aynı kalibre edilmez, fotoğraflarda görüntülenen öğe rengi gerçek nesneden biraz farklı gösteriliyor olabilir.Lütfen gerçek olanı standart olarak alın.

Karakterislikler teklif

Item Type:
Cleaning Brush
Material:
ABS
Color:
As shown in the picture
Weight:
Approx. 8g / 0.3oz
Application:
Fit for Xiaomi :
Fit for :
Fit for Dreame :
Package List:
1 x Cleaning Brush :
Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Alıcılar da seçin