.

.

RADANYA Lifegaurd Laptop Cilt Sticker Kapak Ekran Boyutu için Tüm Modeller için Uyar Boyutlar-15x10 İnç

RADANYA Lifegaurd Laptop Cilt Sticker Kapak Ekran Boyutu için Tüm Modeller için Uyar Boyutlar-15x10 İnç

₺ 32.97

Stokta
Mağazada

Bu kaplamalar cihazınızı kir, küçük çizikler ve donukluktan korur.Renk : Çok renkli / Boyutlar (G x Y) : 15 inç x 10 inç Yakl.Herhangi bir sakız veya kalıntı bırakmadan takılması ve çıkarılması kolaydır.Dizüstü bilgisayar cildi, cihazınıza serin ve modaya uygun benzersiz bir görünüm verecektir.Aydınlatma nedeniyle ürün renginde ve resimde hafif bir değişiklik olabilir.Dizüstü bilgisayar kaplaması, 14,1 inç ile 15,6 inç arasında değişen dizüstü bilgisayar ekran boyutlarıyla uyumludur.Dizüstü bilgisayarınızın boyutuna göre cildin kırpılması gerekli olacaktır.Msı'nin kaplamalarının herhangi bir sakız veya kalıntı bırakmadan takılması ve çıkarılması kolaydır.dizüstü bilgisayar kaplamaları size ve cihazınıza havalı, modaya uygun ve kişiselleştirilmiş benzersiz bir görünüm kazandırır.Bu kaplamalar cihazınızı kirden, küçük çiziklerden ve donukluktan korur, ömrünü ve yeniden satış değerini artırır.Şartname : Boyutlar (G x Y) : 15 inç x 10 İnçuyumluluk : 10" ila 15.6" arasında değişen ekran boyutlarına sahip çoğu dizüstü bilgisayar Uygulama talimatları : 1. Emin olun bilgisayarınızı temiz olduğundan emin olun.Yumuşak bir bezle silin.Dizüstü bilgisayar toz, yağ veya yağdan arındırılmış olmalıdır-aksi takdirde dizüstü bilgisayar cildi olması gerektiği gibi dizüstü bilgisayarınıza yapışmayabilir.2. Uygulama alanının ölçümünü yapın3. Bıçak / makasla uygulamadan önce tam boyutu kesin4. Dizüstü bilgisayarınızdaki dizüstü bilgisayar kaplamasını hizalayın, düz ve yerleştirmek istediğiniz tam konuma getirdiğinizden emin olun5. Astarın sadece bir tarafını tabakadan çıkarın, uygulama yüzeyine hizalayın ve yavaşça takmaya başlayın6. Astar çıkarılıncaya kadar hava kabarcığı kalmadığından emin olmak için temiz bir bez ve/veya plastik kart (ATM kartı gibi) kullanarak dikkatli bir şekilde ilerleyin.Gümrük Politikası : Müşteriye, alıcı ülkenin ithalat yasalarına göre gümrük vergisi/vergileri tahsil edilebilir; bu, taşıyıcı şirkete teslimat sırasında müşteri tarafından ödenecektir.Nakliyeci herhangi bir gümrük vergisinden sorumlu olmayacaktır.

Karakterislikler teklif

Dimensions (W x H):
15 inches x 10 inches
Compatibility:
Most laptops with screen sizes ranging from 10 to 15.6
Instructions for application:
1. Make sure your laptop is clean. Wipe it off with a soft cloth. The laptop should be free of dust, fat or grease - otherwise the laptop skin may not stick to your laptop as well as it's supposed to. :
2. Take the measurement of the applying area :
3. Trim the exact size before applying with a blade/scissors :
4. Align the laptop skin on your laptop, take care that you put it on straight and in the exact position that you want to place it :
5. Remove only one side of the liner from sheet, align to the applying surface and start attaching them slowly :
6. Proceed carefully with the use of a clean cloth and/or a plastic card (i.e. ATM card) to assure no air bubbles remain until the liner is removed. :

Alıcılar da seçin