.

.

luckxuan Kuş Kafesi Kuş Kafesi El Yapımı Kapalı ve Açık Süs Kuş Kafesi Pet Malzemeleri Çapı 39 cm Kuşlar Kafesleri (Renk: Kahverengi)

luckxuan Kuş Kafesi Kuş Kafesi El Yapımı Kapalı ve Açık Süs Kuş Kafesi Pet Malzemeleri Çapı 39 cm Kuşlar Kafesleri (Renk: Kahverengi)

₺ 280.50

Stokta
Mağazada

1. El yapımı, karmaşık süreç, düzgün renk, dayanıklı. 2. Kafes pürüzsüzdür ve yüksek yoğunluklu kafes hattı güzel ve güvenlidir. 3. Malzeme : bambu, boyut : 39 * 35 CM, renk : gösterildiği gibi. 4. Seçilen malzemeler, dayanıklı ve güzel, güvercinler gibi küçük kuşlar için uygundur. 5. Mağazamı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim ve ihtiyacınız olan ürünleri mağazam aracılığıyla bulabileceğinizi umuyoruz.Malzeme : bambu Boyut : 39*35cm Color : gösterildiği gibi Lojistik, genellikle 1-3 gün içinde göndeririz, tahmini varış süresi 9-15 gündür.ıstemi : 1 Lütfen satın almadan önce boyutunu ve rengini kontrol edin.2 Ürün fotoğrafında gösterilen kuş kafesi dışındaki öğeleri içermez.3 Farklı monitörler nedeniyle hafif renk sapmalarının meydana gelebileceğini lütfen unutmayın, lütfen anlayın. 4. Ölçüm manuel ölçüm, hata normaldir, izin lütfen 2-3 cm fark, gerçek nesneye bağlı olarak.5. Size daha iyi ürün ve hizmetler sunabilmemiz için paylaşımlarınızı ve geri bildirimlerinizi bekliyoruz.Herhangi bir sorunuz varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen, biz iş günü içinde 24 saat içinde size cevap verecektir.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin