.

.

Deri İzle Vaka Rulo Seyahat, Çılgın At Deri Takı Watchse Saklama Kutusu ve Silindirik İzle Koruyucu Kol Yumuşak Çanta (Siyah)

Deri İzle Vaka Rulo Seyahat, Çılgın At Deri Takı Watchse Saklama Kutusu ve Silindirik İzle Koruyucu Kol Yumuşak Çanta (Siyah)

₺ 59.97

Stokta
Mağazada

Leather %100 Deri Saat Kutusu : Yumuşak ped, saati ve mücevherleri toz ve çizilmelere karşı sabitleyebilir ve koruyabilir.Çift manyetik düğme tasarımı, saate ve diğer öğelere hızlı ve kolay erişim sağlar. Design Benzersiz Tasarım : Dış saat kutusu yüksek kaliteli su geçirmez Çılgın At deriden yapılmıştır.Bu erkek iş saatinin saklama çantası zarif, basit, retro ve çekici. Dimensions 2 Boyutlar (U x G x Y) : 3 Pices-18.5x7.8x8 cm/2 Pices-12.8 X8 X8. 8 cm.3-4/2-3 saat veya 6-7/4-5 bilezikten farklı boyutlarda (20mm-80mm) saatler yerleştirmek için kapak ve yastık arasında yeterli alan vardır. collection Çok fonksiyonlu toplama kutusu : yastık, kol düğmeleri, küpeler, bilezikler ve diğer mücevherler gibi diğer aksesuarlara yer açmak için çıkarılabilir. Gift Zarif Hediye Fikri : Saat kılıfı, kişisel kullanım, mağaza ekranı ve ev için çok uygun olan zarif bir görünüme sahiptir decoration.It doğum günleri, Sevgililer Günü, düğünler, Noel ve Yeni Yıl için ideal bir hediye olacaktır.Marka : CONTATCS Malzeme : Çılgın At deri.Renk : Kahve / Siyah.Ürün Açıklaması : Çılgın At - En kaliteli ürün İzle kutusu accommodate1/ 2-3 / 3-4 saatler,2-3/ 4-5 / 6-7 bilezikler.Anahtar : Çift manyetik düğme silindiri, zarif retro mizaç, size en eşsiz hediyeyi vermek için ücretsiz gravür hizmeti.Uygulanabilir sahneler ve figürler : Çeşitli yerlere, ofislere, yatak odalarına, soyunma odalarına, vitrinlere ve diğer yerlere yerleştirilmeye uygundur. occasions.It çok pratik ve çok yönlüdür ve hem bir toplama kutusu hem de bir dekorasyondur.Ücretsiz Yazı : Noel, Şükran Günü,Anneler Günü, Sevgililer Günü, doğum günleri ve diğer tatil hediyeleri için özel hediyeler veren erkek ve bayan arkadaşlarınız, ebeveynleriniz, kardeşiniz için.Hatırlatma : Resimlerin gerçek renkleri göstermesini sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz, ancak çekim açısı ve aydınlatma gibi bazı sorunlar nedeniyle, resimler ve gerçek nesne arasında bazı hatalar olacaktır.Deri kendine özgü bir deri kokusuna sahip olacak.Bu sizi rahatsız ediyorsa, nemli bir bezle silin ve iki veya üç gün boyunca havalandırılan bir yerde bırakın.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin