.

.

İlham Kumaş Duş Perdesi 7 Yaşam Kuralları Alıntı Su Geçirmez Duş Perde Banyo Dekor için 12 Hooks ile Setleri (72X72 İnç, Beyaz)

İlham Kumaş Duş Perdesi 7 Yaşam Kuralları Alıntı Su Geçirmez Duş Perde Banyo Dekor için 12 Hooks ile Setleri (72X72 İnç, Beyaz)

₺ 59.97

Stokta
Mağazada

【Malzeme】 %100 Polyester Kumaş, 72 x 72 inç, Makinede yıkanabilir. 【Özellikler】 Gizlilik ve dekoratif çekicilik, Su İtici, Yüksek çözünürlüklü resimler ve fotoğraflar, canlı renkler net grafik baskılı, solma yok, boya yok ,Yumuşak ve pürüzsüz, astar gerektirmez. 【Dijital baskı】 Tek taraflı baskı, JZ Designs tarafından Benzersiz Tasarım duş perdesi, canlı renkler net grafik baskılı, solma yok, boya yok. 【Paket İçeriği】 Duş perdesi çubuğunuza kolay kurulum için 1 büyük duş perdesi ve 12 yüksek kaliteli dayanıklı plastik kanca. Altta verdiğim AĞIRLIKLI HEM bu yıl Ağır mıknatıslar soğuk havada dışarı ve su tutma perde sürünme önlemek.İşten sonra, gün boyunca yorgunluğu azaltmak için her zaman banyo yapmayı veya banyo yapmayı seçeriz.Çarpıcı desenler ayrı bir banyo alanı oluşturabilir ve banyo yaparken daha fazla neşe katabilir.Mutluluğu teşvik etmek için uygun bir yol!JZ Duş Perdesi tasarlar, Banyonuzu mükemmel bir şekilde dekore eder, arkadaşlarınıza veya akrabalarınıza şık ve güzel bir hediye.Size sağlıklı ve temiz bir aile yaşam ortamı sunmayı umuyoruz.Duş perdesi, her banyo yaptığınızda taze ve temiz bir ortamın keyfini çıkarmanızı sağlar.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin