.

.

Makyaj aynası makyaj aynası Retro Avrupa Çift Taraflı Masaüstü Ayna Yaratıcı Prenses Soyunma Ayna makyaj aynası

Makyaj aynası makyaj aynası Retro Avrupa Çift Taraflı Masaüstü Ayna Yaratıcı Prenses Soyunma Ayna makyaj aynası

₺ 297.90

Stokta
Mağazada

Makyaj yapan, kontakt lens kullanan ve kaşları cımbızlayan, tıraş eden, saç şekillendiren, yüz bakımı yapan veya maskara uygulayan herkes için idealdir. * Makyaj aynası Bu makyaj aynası, tüm mobilyalar ve mobilya dekorasyonu için iyi aksesuarlar için uygundur.Bu aynayı beğendiğinizi garanti ediyoruz. * Malzeme : çinko alaşımı, gümüş.Boyutu : 11 * 35 cm. * Makyaj aynasının ana malzemesi yüksek çinko alaşımından, paslanmadan ve solmadan yapılmıştır, ayna yüksek çözünürlüklü gümüş aynadan yapılmıştır, çerçevenin yüzeyi elle boyanmış, mükemmel işçiliktir ve lüks güzelliklerle doludur. * Aynanın arkasında, belirli bir zamanda ayarlanabilen bir braket vardır. angle.At aynı zamanda, ayna yüzeyinin değiştirilmesini kolaylaştırmak için arka panel çıkarılabilir.ayna dekorasyon ve makyaj için kullanılabilir ve ayrıca bir Fotoğraf arka planı olarak da kullanılabilir.♦ Ürün Açıklaması ♦ Tıraş veya makyaj uygulamak için ideal, muhteşem kalitede serbest duran bir ayna.11* 16cm Overall boyutu : 35cm Style*11 : European Product Türü : Kişisel Yıkama/hayır light Applicable günler getirmek için : / Care Whether Temizleme : Oturma Odası,Yatak odası,banyo, Giyinme odası, güzellik salonu,vb tüm aydınlatma conditionsspecification en iyi yansımasını sağlamak için pozisyon için tamamen ayarlanabilir : Ürün Adı : Masaüstü Çift Mirror Frame malzeme : metal Mirror malzeme : silver Mirror boyutu : .teslimat : 1× makyaj aynası1× kullanım kılavuzuürün kılavuzu : Bu ürünle ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin ve size 24 saat içinde cevap vereceğiz.Güvenle satın alın.Büyüteç makyaj aynası yaparken herhangi bir sorun varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin ve 24 saat içinde size geri döneceğiz.

Karakterislikler teklif

Product Name:
Desktop Double MirrorFrame material
If you have any questions about this product, please contact us and we will reply you within 24 hours. Buy with confidence. :
Please feel free to contact us if there any issue when youthe magnifying makeup mirror and we will get back to you within 24 hours. :

Alıcılar da seçin