.

.

Makas Kesme Aletleri Kuaför Kuaförlük Aracı Set Saç Kesme İnceltme Makas Makaslar Saç Makas Şekillendirici Paslanmaz Çelik (Renk:

Makas Kesme Aletleri Kuaför Kuaförlük Aracı Set Saç Kesme İnceltme Makas Makaslar Saç Makas Şekillendirici Paslanmaz Çelik (Renk:

₺ 225.72

Stokta
Mağazada

★【Özellikler】 Saç kesme makası yüksek kaliteli paslanmaz çelikten imal edilmiştir, keskin, ısıya dayanıklı, korozyona dayanıklı, paslanmaya karşı dayanıklı, solmaz ve pürüzsüz bir yüzeye sahiptir. ★【Avantajları】 Makas geniş bir fonksiyon yelpazesine sahiptir.Hem insan saçı hem de evcil hayvan kılı kesebilirler. ★【Rahat ve kullanışlı】 Ergonomik tasarım, zarif ve hafif, bilekler, dirsekler ve eller üzerindeki baskıyı azaltır. ★【Ergonomi】Bakım makaslarımız kuaförler için çok uygundur ve ayrıca hane halkı ve evcil hayvanlar için de uygundur. ★【Daha fazla seçenek】 Size daha fazla seçenek sunmak için mağazada daha güzel stiller ve modeller satın alabilirsiniz. ★【Özellikler】 Saç kesme makası yüksek kaliteli paslanmaz çelikten imal edilmiştir, keskin, ısıya dayanıklı, korozyona dayanıklı, paslanmaya karşı dayanıklı, solmaz ve pürüzsüz bir yüzeye sahiptir.★【Avantajları】 Makas geniş bir fonksiyon yelpazesine sahiptir.Hem insan saçı hem de evcil hayvan kılı kesebilirler.★【Rahat ve kullanışlı】 Ergonomik tasarım, zarif ve hafif, bilekler, dirsekler ve eller üzerindeki baskıyı azaltır.★【Ergonomi】Bakım makaslarımız kuaförler için çok uygundur ve ayrıca hane halkı ve evcil hayvanlar için de uygundur.★【Daha fazla seçenek】 Size daha fazla seçenek sunmak için mağazada daha güzel stiller ve modeller satın alabilirsiniz.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin