.

.

BAERFO Çatal ve Kaşık Gümüş, 12 ADET Sofra Takımı Seti, 6 Yemek Kaşığı ve 6 Yemek Çatalı,Aile için Profesyonel (Oluk Stili)

BAERFO Çatal ve Kaşık Gümüş, 12 ADET Sofra Takımı Seti, 6 Yemek Kaşığı ve 6 Yemek Çatalı,Aile için Profesyonel (Oluk Stili)

₺ 41.97

Stokta
Mağazada

【Kaşık ve Çatal Seti】 Paslanmayan, solmayan 6 kaşık içerir.güvenli ve sağlıklı;. 【Elektrolitik değil】 Üst düzey gümüş set mükemmel parlatma ve zımparalama işlemleri gerektirir. 【Uygulanabilir Sahne】 Bu çatal ve kaşık seti çocuklar tarafından kullanılabilir, hediye olarak kullanılabilir. 【Kalite Güvencesi】BAERFO, herhangi bir kalite sorunu varsa koşulsuz olarak geri ödeme sözü verir!Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen "Alıcı Mesajı" düğmesine tıklayın ve size cevap vermek için elimizden geleni yapacağız.Size mutlu bir satın alma diliyorum!.6 Yemek kaşığı ve 6 yemek çatalı dahil olmak üzere her 12 set.Hepsi zarif bir ambalaj kutusunda.boyut.Nokta Stili ile dimi : .KAŞIK : 7.8 İNÇ x 1.6 İNÇ x 0.2 İNÇ.ÇATAL : 7.6 İNÇ x 1.1 İNÇ x 0.2 İNÇ.Tırnak Stili : .KAŞIK : 8.3 İNÇ x 1.6 İNÇ x 0.2 İNÇ.ÇATAL : 8.1 İNÇ x 1.1 İNÇ x 0.2 İNÇ.Oluk Stili : .KAŞIK : 8 İNÇ x 1.6 İNÇ x 0.2 İNÇ.ÇATAL : 7.8 İNÇ x1. 1 İNÇ x 0.2 İNÇ.En iyi ürün, en iyi ambalaj kutusu.Yüksek Kalite, Yüksek Güvenilirlik.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin