.

.

Köşe Raf 3 Set, Yüzer Duvar Rafları Modern Tarzı Duvara Monte Depolama Raf Yatak Odası Oturma Odası Banyo Mutfak Ofis için (Beyaz)

Köşe Raf 3 Set, Yüzer Duvar Rafları Modern Tarzı Duvara Monte Depolama Raf Yatak Odası Oturma Odası Banyo Mutfak Ofis için (Beyaz)

₺ 67.47

Stokta
Mağazada

【ekran Rafı】 Köşeyi zarif ve kullanışlı depolama ve görüntüleme alanına dönüştürmek için bu rafları alın.Ciltsiz kitapları, hoparlörleri, kil saksıları, sahte bitkileri, bazı güvenlik cihazı bileşenlerini, diş fırçalarını, bibloları, vazoları, çalar saati veya daha fazlasını görüntüleyebilirsiniz. 【Odayı Düzenli Tutun】 Duvara monte edilmiş depolama rafı, kitaplarınızı, cd'lerinizi, vazolarınızı, fotoğraf çerçevelerinizi veya daha fazlasını zarif bir şekilde saklayarak odanızı düzenli ve dağınıklıktan koruyabilir. 【90 Derece Köşe】 Yüzer köşe rafı sadece 90 derecelik dik açılı köşe için uygundur degrees.No görünür konektörler veya asılı donanım. 【Premium PVC Malzeme】 Premium PVC'den üretilen bu duvar rafının temizlenmesi kolaydır ve uzun süre kullanılabilir. 【Modern Stil】 Modern tarzda beyaz renk, herhangi bir dekora uyacak şekilde mükemmeldir.Ek depolama alanı oluşturmak için eve getirin.Özellikler : Durum : %100 % Yeni Malzeme : PVC Renk : Beyaz Küçük duvar rafı Boyutu : Yaklaşık. 19*19*18.5 cm/7.48*7.48*7.28 orta Duvar Raf Boyutu : Yaklaşık. 22*22*21.5 cm/8.66*8.66*8.46 büyük Duvar Raf Boyutu : 26*26*25.5 cm/10.24*10.24*10.04 ağırlık : Yaklaşık. 643g Bu ürün sadece 5 kg ve altında ağırlık taşıyabilir Paket İçeriği : 3 * Köşe Duvar Rafları Not : 1. Manuel ölçüm nedeniyle 0~1 inç hataya izin verin.Anlayışınız için teşekkürler. 2. Monitörler aynı kalibre, fotoğrafları görüntülenen öğe renkli gerçek nesneden biraz farklı gösteriliyor olabilir.Lütfen gerçek olanı standart olarak alın. 3. Lütfen bu ürünün sadece 5 kg ve altında bir ağırlığa sahip olduğunu unutmayın.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin