.

.

Kadınlar için KARRESLY Spor Spor Çantası Seyahat Spor Çantası ıslak Cep ve Ayakkabı Bölmesi ile Eğitim Yüzmek için Yoga (Kırmızı)

Kadınlar için KARRESLY Spor Spor Çantası Seyahat Spor Çantası ıslak Cep ve Ayakkabı Bölmesi ile Eğitim Yüzmek için Yoga (Kırmızı)

₺ 68.97

Stokta
Mağazada

【Hafif Malzeme】 Bu spor spor çantası,hafif ve dayanıklı Oxford kumaştan, PVC su geçirmez bölmeli iç polyester astardan yapılmıştır.Bağlantıda kopma ve yırtılmayı önlemek için metal aksesuarlar ve hassas kablolar kullanılır. Functional【Fonksiyonel Bölüm】 Spor çantamız 3 ana fonksiyonel bölüm içerir.1 geniş alanlı ana kese, 1 tamamen su geçirmez ıslak cep(ıslak yüzme kıyafetleri/ ter spor kıyafetleri, çoraplar ve havlular için),1 bağımsız ayakkabı bölmesi(13' spor ayakkabılarına uygun). 【Uygun Boyut】 BOYUT 19.3" X 9.44" X 10.24"(U x G x Y).2-3 Takım giysi, temel kozmetik ve 1-2 çift ayakkabı taşıyabilir.Kuru ıslak ayrılmış spor çantası, spor çantası, plaj çantası, yüzme çantası, haftasonu çantası, gece çantası olarak kullanım için idealdir. 【Seyahat Temel Çantaları】 Spor çantasının arkasında, tekerlekli çantanıza kolayca yerleştirilebilen bir kayış vardır.Yolculuk sırasında, yük olmadan bavul üzerinde sıkıca hareket edebilir you.It uçağa binerken ihtiyacınız olan kıyafetleri taşımak için uygundur. 7. geniş Uygulama Resmini ui Bu geniş çanta spor ya da kısa süreli Seyahat düzenli bir şekilde saklanabilir gereken bir çok şey, ve her şeyi tutabilir.Egzersiz, seyahat, spor, tenis, basketbol, yoga, Balık tutma, avlanma, kamp, yürüyüş ve birçok açık hava aktiviteleri için harika bir çanta.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin