.

.

Uzun Saç Peruk-Dantel Ön Peruk,peruk Sarışın Uzun insan saçı Sanat Fotoğraf Çekimi İçin Peruk Sahne, 18in Gül İç Net (sarı)

Uzun Saç Peruk-Dantel Ön Peruk,peruk Sarışın Uzun insan saçı Sanat Fotoğraf Çekimi İçin Peruk Sahne, 18in Gül İç Net (sarı)

₺ 284.40

Stokta
Mağazada

♥♥♥Saç Malzeme : 100 % İşlenmemiş insan saçı Dantel Ön peruk, En Kaliteli Brezilyalı Bakire Saç Yumuşak ve Sağlıklı. ♥♥♥soğukta şampuan water.It nakliye sırasında dağınık olabilir, lütfen giymeden önce aldığınızda fırçalayın. ♥♥♥Kap Boyutu : Ayarlanabilir Kayışlara Sahip Orta Peruk Kapağı (18 inç), Kafanıza Sabitlenmenize Yardımcı Olabilir, Güçlü Elastikiyet, İyi Hava Geçirgenliği Rol oynamak için en uygun eşleşme. ♥♥♥Mükemmel kalite : bir peruk için sihirli yer, sizi daha güzel hale getirmesi ve ona sahip olmayı hak etmenizdir. ♥♥♥Özellikleri : Yüksek sıcaklık ısıya dayanıklı peruk, 130 derece santigrat kadar ısıtılabilir.Merhaba ~ arkadaşlar, mağazamıza hoşgeldiniz, bu mağazada mutlu bir alışveriş diliyorum!Ambalaj : Dantel ön peruk.Doku : Çin.Peruk ağırlığı : 14-20 ons/birim.Saç rengi : resmin rengi (1. Öğenin gerçek rengi web sitesinde görüntülenen resimden biraz farklı olabilir).Saç yoğunluğu : %180 yoğunluk.●sizin için fotoğraf Çekmek hızlı özellik : konuşma hızını Değiştirmek görünüm günlük hayatınızı daha artistik fotoğraflar çekerken ●diğer şekillerde görünümünü değiştirmek olmadığına güzel Yapmak ●saç boyalı olabilir ya da Yapay peruk perma ●artırmak yardımcı olabilir cazibesi● : bu tür partiler, yılbaşı partileri, rol yapma gösterileri, vs gibi etkinliklere katılabilir.olabilir not : 2. Ölçüm verileri biraz önyargılı olabilir. 3. Manuel ölçüm nedeniyle, 0.8 ila 1.2 inç arasında bir hata aralığı olabilir. 4. Kıvırmak veya düzeltmek için herhangi bir saç kesme makinesi kullanmayın.Paket içeriği : 1 peruk.Yüksek kaliteli satış sonrası servis : 1) Satış sonrası servis : Paketi alırsanız ve herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin ve sizin için tatmin edici bir çözüm bulacağız! 2) Teslim süresi : Normal teslim süremiz 15-30 gündür. (Hızlı teslimatı destekleyin; teslim süresi 4-8 gündür) 3) Lojistik sorunları : Lojistik ile ilgili olarak, parselin yerini bildirmek için 3-5 gün içinde size e-posta yoluyla parsel lojistik bilgilerini sağlayacağız! !.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin