.

.

480 ml Yeni Elmas Termos Şişe Saman İle Çift Katmanlı Paslanmaz Çelik Su Şişesi Bardak Taşınabilir termos Kahve Kupa (Kapasite:

480 ml Yeni Elmas Termos Şişe Saman İle Çift Katmanlı Paslanmaz Çelik Su Şişesi Bardak Taşınabilir termos Kahve Kupa (Kapasite:

₺ 197.16

Stokta
Mağazada

Package【Package】Bu çok renkli lüks rhinestone düz vakum şişesi son derece mutlu hissettiriyor, ve aynı zamanda görünüyor mini ve şık giyim için en iyi aksesuardır. Material [Malzeme] Su bardağı paslanmaz çelikten imal edilmiştir.Güçlü ve dayanıklı.Kullanımlık.Taşımak için uygun.Kolay temizlenir.Lütfen elması uzun süre suya batırmamaya dikkat edin. 【Dayanıklı yalıtım】Bu Renkli su şişesi günlük içme rutininizi geliştirir; Günlük su alımınızı içmeyi unutmayacaksınız, bu sayede suyu soğuk veya sıcak tutmak için yapılır, yaz aylarında soğuk su içebilir, kışın sıcak su içebilirsiniz. gift 【Kadınlar arasında ideal hediye】 kadınlar için muhteşem parıltılı aksesuarlar ve kızlar için güzel egzersiz bardağı; Bu biblo fincanını annenize, kız arkadaşınıza veya diğer kız arkadaşlarınıza verebilir, bu da size yardım ve destekleri için minnettarlığınızı ve sevginizi ifade edebilir. 【Büyük kapasite】Bu elmas su şişesi büyük kapasitede gelir, bu su şişesini istediğiniz kadar sıvı tutmak için kullanabilirsiniz; İçecek içmek istiyorsanız, günlük yaşamda yeterli meyve suyu, kahve, sütlü çay ve daha fazlasını dökebilirsiniz. 480 ml Yeni Elmas Termos Şişe ile Saman Çift Katmanlı Paslanmaz Çelik Su Şişesi Bardak Taşınabilir termos Kahve Kupa Malzeme : rhinestone + paslanmaz çelik Kapasite : 480 ml.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin