.

.

BFTGS 14L USB Şarj Akıllı Indüksiyon çöp tenekesi Ev Hareket Sensörü Otomatik Fotoselli Atık çöp kutusu (Renk: B)

BFTGS 14L USB Şarj Akıllı Indüksiyon çöp tenekesi Ev Hareket Sensörü Otomatik Fotoselli Atık çöp kutusu (Renk: B)

₺ 1435.41

Stokta
Mağazada

SS sınıf ABS çevre koruma malzemesi, güvenlik için bakım.Çeşitli anahtarlar, ihtiyaç için uygun, indüksiyon + tekme.İki güç kaynağı modu, pille çalışan ve hat içi güç kaynağı.Sessiz açık ve kapalı, düşük gürültü.Namludaki koku sızıntısını önlemek için üst kapağı kapatın.Özelliği : SS sınıf ABS çevre koruma malzemesi, güvenlik için bakım.Çeşitli anahtarlar, ihtiyaç için uygun, indüksiyon + tekme.İki güç kaynağı modu, pille çalışan ve dahili güç kaynağı Açık ve kapalı, düşük gürültü.Namludaki koku sızıntısını önlemek için üst kapağı kapatın.11.81 30*25*18.5 cm/özellikler : Renk : Mavi/Pink Material : ABS+PP polipropilen+elektronik components Product boyutu : *9.84 lityum pil, USB charging Capacity : 14 LPackage Listesi : farklı monitör ve ışık etkisi ile 1 x Çöp Can Note : maddenin gerçek rengini resimler üzerinde gösterdi renginden biraz farklı olabilir*inşa 7.28"Güç kaynağı modu : .Teşekkürler!Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-3mm ölçüm sapmasına izin verin.Bilgisayar ekranının nedeni nedeniyle, gerçek renk resimden biraz farklı olabilir, lütfen anlayın.

Karakterislikler teklif

Color:
Blue/Pink
Material:
ABS+PP polypropylene+electronic components
Product size:
30*25*18.5cm/11.81*9.84*7.28
Power supply mode:
built-in lithium battery, USB charging
Capacity:
14L
Package List:
1 x Garbage Can :
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you! :
Please allow 1-3mm measuring deviation due to manual measurement. :
Due to the cause of the computer screen, the real color may be slightly different from the picture, please understand. :

Alıcılar da seçin