.

.

Dikiş Aksesuarı, Dayanıklılık Dikiş Makinesi Dikiş Atölyesi için Kapitone İşi Üretimi ile Çok Fonksiyonlu Korozyon Direnci (62

Dikiş Aksesuarı, Dayanıklılık Dikiş Makinesi Dikiş Atölyesi için Kapitone İşi Üretimi ile Çok Fonksiyonlu Korozyon Direnci (62

₺ 175.17

Stokta
Mağazada

【KALİTELİ HİZMET】 Bu dikiş ayağı seti,kalite güvencesi ile mükemmel bir zanaata sahiptir,her satın alma işlemi sorunsuz garanti ve desteğimizi içerir.Eğer herhangi bir sorunuz varsa, samimi Müşteri Hizmetleri ekibimiz size yardımcı olmaktan mutluluk daha fazla olacaktır. 【DEMİR MALZEME】 Bu dikiş ayağı, yüksek kaliteli demir malzemeden, dayanıklılıktan ve deformasyondan, korozyon direncinden yapılmıştır. 【ÇOK ZAMAN kazandırır, VERİMLİLİĞİ ARTIRIR】 Bu dikiş ayağı düzenleyicimiz, baskı ayağı birçok profesyonel dikiş zanaatını yaratır ve çok zaman kazandırır, verimliliğinizi büyük ölçüde artırır. 【GÜÇLÜ PRATİKLİK】 Kapitone işlerinde, bu dikiş ayağı tutucusu olmadan dikişlerin mükemmel şekilde hizalanmasını sağlamak zor olabilir. 【ÇOKLU ihtiyaçlarınızı karşılamak için BİR SET】Bu dikiş baskı ayağı seti için, bir set tüm dikiş ihtiyaçlarınız için çok işlevsel olan farklı türde dikiş makinesi baskı ayağı içerir.Açıklama : Baskı ayakları, kumaşı tutmaya ve farklı kumaşlarda fermuar, boncuk, dantel dikme zorluğunu azaltmaya yardımcı olur.Dikiş işinizi yüksek verimli ve verimli hale getirin.Çoğu ev çok fonksiyonlu dikiş makinesi için uygundur.Özellikler : 1. Yüksek kaliteli demir malzemeden yapılmış, dayanıklı ve deformasyon yok, korozyona dayanıklı.2. Birçok profesyonel dikiş zanaat oluşturun ve çok zaman kazandırır.3. Kapitone işlerinde, dikişlerin bu ayak olmadan mükemmel bir şekilde hizalanmasını sağlamak zor olabilir.4. Baskı ayağı birçok profesyonel dikiş teknesi oluşturur ve çok zaman kazandırır, verimliliğinizi büyük ölçüde artırır.5. Bir set, tüm dikiş ihtiyaçlarınız için çok işlevsel olan farklı türde dikiş makinesi baskı ayağı içerir.Şartname : Durum : %100 % Yenİöğe Tipi : Dikiş baskı AyağImalzeme : ütükullanım kapsamı : 1. Singer İçin uygun, Brother İçin uygun, Janome İçin uygun, ve diğer düşük shank yerli dikiş makineleri İçin uygun2. Eski dikiş makinesi, mini dikiş makinesi, eski ev dikiş makinesi (974, 8019, 9032, vb.) kullanılamaz.32 PCS Dahil : Örgü Ayak, Ayak Fringee, 5 Hole Cording Ayak, 7 Delik Cording Ayak, Kenar Ayak Katılmadan, 1/4" Bırakıp Ayak, Düz Dikiş Ayağı, burnu Açık Nakış Ayağı, Yuvarlak Boncuk Ayak, Ayak, Ayak Cording, 1/4" Bırakıp Ayak, 9-Groove Pintuck Ayak, Açık Ayak, Dikiş Kılavuzu Ayağı, 5-Groove Pintuck Ayak Saten Dikiş Ayak, JAGUAR, Çift Ayak, Görünmez Fermuar Ayak, Makara Ayağı, Kör Dikiş, (A9) Aplike Ayak, Açık ayak Ayak Welting, Ayak, Ayak Shirring, 1/8" Yuvarlak Hemmer Ayak, Hemmer Ayak Örgü, Ayak Düşük SAP Örgü, Ajustable Önyargı Bant Binder Ayak, Kint Ayak, Fermuar Ayağı, Düşük Shank42 PCS Dahil : Dikiş Kılavuzu Ayağı, Evrensel Dikiş Ayağı, Burnu Açık Ayak, Fermuar Ayağı, Tırnak Düğmesine Basıldığında, Ayak, Plastik, Görünmez Fermuar Baskı Ayağı (A9) Aplike Ayak, Yuvarlak Boncuk Ayak, Sewin.

Karakterislikler teklif

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Sewing Presser Foot
Material:
Iron
The use scope:
1. Fits For Singer, Fits For Brother, Fits For Janome, Fits For and other low-shank domestic sewing machines :
2. Old sewing machine, mini sewing machine, old household sewing machine (974, 8019, 9032, etc.) can not be used. :
32PCS Includ:
Braiding Foot, Fringee Foot, 5Hole Cording Foot, 7 Hole Cording Foot, Edge Joining Foot, 1/4 Quiting Foot, Straight Stitch Foot, Open Toe Embroidery Foot, Round Bead Foot, Foot, Cording Foot, 1/4 Quiting Foot, 9-Groove Pintuck Foot, Overcast Foot, Stitch Guide Foot, 5-Groove Pintuck Foot, Satin Stitch Foot, JAGUAR, Double Welting Foot, Invisible Zipper Foot, Roller Foot, Blind Stitch, (A9) Applique Foot, Open Toe Foot, Darning Foot, Shirring Foot, 1/8 Round Hemmer Foot, Hemmer Foot, Darning Foot Low Shank, Ajustable Bias Tape Binder Foot, Kint Foot, Zipper Foot Low Shank :
42PCS Includ:
Stitch Guide Foot, Universal Presser Foot, Open Toe Foot, Zipper Foot, Nail Button Pressing Foot, Plastic Invisible Zipper Presser Foot, (A9) Applique Foot, Round Bead Foot, Sewin :

Alıcılar da seçin