.

.

Elektrikli tıraş makinesi tıraş makinesi şarj edilebilir su geçirmez kendini koruma optik jilet sakal bıçak lityum pil (Renk:

Elektrikli tıraş makinesi tıraş makinesi şarj edilebilir su geçirmez kendini koruma optik jilet sakal bıçak lityum pil (Renk:

₺ 178.56

Stokta
Mağazada

* RAHAT TUTUŞ : rahat tutuş için ergonomik tasarım.Tıraş olabilirsin ve tıraş olabilirsin. * YAPI : Dönen beş bıçaklı çift halkalı bağımsız yüzer bıçak, üç boyutlu kesici kafa yapısı. * GÜVENLİ VE KULLANIŞLI : şarj ve deşarj gösterge ışığı, 2 saat hızlı şarj, güç 5 W, banyo tasarımı, doğrudan musluk suyu ile yıkanabilir, ürün güvenli ve pratiktir. * BU PAKET YAPILANDIRMA : jilet, temizleme fırçası, bıçak kafası kapağı, taşınabilir bez çanta, USB kablosu, renk kutusu, manuel ve garanti kartı. * TÜM AİLE İÇİN : Tüm aile için güvenli ve kullanışlı temizleme fırçası ve bıçak net kapağı sağlayın.Tıraş başlığı : diğer kafalarürün rengi : gri, altıngiriş voltajı : 5v-500m A veya daha fazla (USB) Pil tipi : lityum pil, 400 mahşarj süresi : 2 saatpaket içerir : 1* saç kesimi seti1* kullanım kılavuzunot : Boyut 1-3 cm'lik bir hataya sahip olabilir.Müşteri Hizmetleri : herhangi bir sorunuz varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Biz 12 saat içinde cevap verecektir, desteğiniz için teşekkür ederiz.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin